Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus geeft hint naar 3,5mm-aansluiting op OnePlus 5T

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2017, 13:26 CategorieAndroid

OnePlus heeft een bericht op Twitter geplaatst, waarbij het lijkt dat de nieuwe OnePlus 5T over een 3,5mm-aansluiting zal beschikken. De afbeelding toont diverse modellen van OnePlus, met daaronder de tekst ‘Wat hebben al onze telefoons gemeen?’. Het licht schijnt precies op de 3,5mm-aansluiting van de verschillende modellen, wat lijkt te betekenen dat we deze ook weer op de OnePlus 5T zullen terugzien.

OnePlus 5T gaat tegen de trend in

OnePlus gaat hier geheel tegen de trend in, waarbij Google, HTC, Apple en andere fabrikanten steeds vaker kiezen om geen 3,5mm-aansluiting meer op hun nieuwe smartphones te plaatsen. Telefoons worden dunner en zijn steeds vaker voorzien van een ‘IP’-score, zodat ze beschermd zijn tegen stof of water. Hierbij is geen plek meer voor de 3,5mm-aansluiting.

Niet iedereen is blij met deze ontwikkeling. Veel consumenten missen de aansluiting voor een headset om bijvoorbeeld muziek te kunnen luisteren. Een adapter wordt vaak meegeleverd, waardoor een gewone headset in de usb-poort geplugd kan worden. Het nadeel hiervan is dat je niet tegelijk de smartphone kunt opladen. Dit probleem lijkt met de onthulling van OnePlus in ieder geval niet van toepassing op de OnePlus 5T.

De afgelopen weken is er steeds meer informatie over de OnePlus 5T naar buiten gekomen. Het toestel lijkt over een Qualcomm Snapdragon 835-processor te beschikken met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen. Het 6″-scherm heeft een resolutie van 2.160 bij 1.080 pixels. De OnePlus 5T verschijnt later deze maand in de winkels.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.