Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus ‘lekt’ nu zelf een foto van de OnePlus 5T

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2017, 13:46 CategorieAndroid

En hier is ie dan, de OnePlus 5T. Althans, de achterkant. En de flitser van de camera stond helaas uit, zodat je het even moet doen met een vrij vage foto van een zwart toestel op een zwarte achtergrond. Kortom, nu weet je nog niks. Maar de aandacht is weer even aangewakkerd.

Achterkant

OnePlus is een meester in het trekken van de aandacht van consumenten. Daar gaat het bedrijf nu zelfs zo ver in, dat een foto van het héle nieuwe, nog onaangekondigde toestel wordt onthuld via twitter. Nadat eerst deelfoto’s en de naam werden onthuld via tweets en interviews, vond de Chinese smartphonemaker het nu kennelijk tijd om de achterkant alvast te onthullen. Daar kan weinig meer uit worden afgeleid dan dat het toestel een achterkant heeft, dat er twee camera’s en een flitser en een logo zijn te zien, en uiteraard de dimensies van het toestel.

Overstag

Bij het plaatje meldt OnePlus alleen de tekst 5tacked, wat zoveel betekent als ‘vijf overstag’ of – wellicht bedoelen ze dat – domweg omgedraaid. Wat klopt, want meestal worden smartphones afgebeeld met het interessantste wat ze te bieden hebben, namelijk de voorkant.

Vlaggenschip

Alom wordt nu verwacht dat OnePlus het nieuwe toestel snel officieel zal onthullen, want veel valt er inmiddels niet meer prijs te geven. Het nieuwe vlaggenschip zal waarschijnlijk met een Qualcomm Snapdragon 835-processor worden uitgerust, en een scherm met een 18:9 beeldverhouding. Onlangs maakte OnePlus ook zelf bekend dat er in tegenstelling tot andere high-end smartphones nog altijd een 3,5 mm gat voor een oortelefoon  in zit.

 

  • Delen:

Reacties

  1. Anoniem pje
    05 november, 2017 om 16:09

    5tacked (stacked) betekend stacked gestapeld, als je het twitter bericht goed had gelezen had je 2 hashtags gezien #oneplus 5t #oneplus 5 en als je goed op het plaatje gekeken had dan had je gezien dat het twee telefoons op elkaar gestapeld zijn. De bovenste is overduidelijk de oneplus 5 want deze heeft geen fingerprint reader (dit zie je als je de helderheid van de foto verhoogd) op de achterkant de oneplus 5t heeft dit waarschijnlijk wel. Dit bericht was dus niet meer dan een bevestiging dat de oneplus 5t
    dezelfde afmetingen zal hebben als de oneplus 5.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.