Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook de iPhone X kan last hebben van het koude weer

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2017, 9:46 CategorieiPhone

Apple heeft laten weten dat het bedrijf er zich van bewust is dat de iPhone X minder vlot kan reageren in koude weersomstandigheden. Dit is echter niet het enige probleem dat deze week is opgedoken met het gloednieuwe toestel van het bedrijf uit Cupertino.

iPhone X heeft last van het koude weer

Het einde van het jaar nadert, dus mogen we rekenen op koud weer. Dat weer is niet voor iedereen bestemd, waardoor sommige mensen mogelijk trager reageren dan gebruikelijk. Datzelfde geldt nu blijkbaar ook voor sommige smartphones, aangezien Apple heeft bevestigd dat het aanraakgevoelige scherm van de iPhone X traag kan reageren in koude weersomstandigheden. Dit probleem is echter niet op elk apparaat aanwezig, maar Apple heeft in een reactie laten weten dat het bedrijf werkt aan een oplossing middels een software-update.

Dit is echter niet het enige probleem dat deze week is opgedoken. Eerder klaagden sommige gebruikers al over de locatiechip, gps, in het apparaat. Dit geldt voor zowel de iPhone 8, iPhone 8 Plus als de iPhone X. De chip geeft aan dat een gebruiker soms op een totaal andere plek is dan daadwerkelijk het geval is, waardoor er dus wat verwarring kan ontstaan wanneer je een kaartendienst aan het gebruiken bent. Ook voor dit probleem heeft Apple laten weten dat er een software-update op komst is die het probleem snel moet gaan oplossen.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.