Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook de Microsoft Surface Book 2 blijkt lastig te repareren

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2017, 9:41 CategorieWindows

iFixit heeft gekeken naar hoe goed de Microsoft Surface Book 2 te repareren zou zijn: uit het onderzoek blijkt dat dit nog vrij lastig is. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat Microsoft ontzettend veel lijm gebruikt om de onderdelen bij elkaar te houden.

Microsoft Surface Book 2 is lastig zelf te repareren

De website iFixit haalt apparaten uit elkaar om te kijken hoe goed die te repareren zijn. Soms kan een hoge score betekenen dat je zelf een schroefje hier en daar kunt loshalen om een probleem op te lossen (al raden we altijd eerst aan contact op te zoeken met een desbetreffende klantenservice). Dit keer is de Microsoft Surface Book 2 aan de beurt, de opvolger van de Microsoft Surface Book. De Book 2 krijgt een reparatiescore van één van de tien. Dat is een betere score dan die van de Surface Pro, die een nul van de tien ontving.

De Microsoft Surface Book 2 ontvangt minpunten op gebieden waarop andere apparaten ook vaak slecht scoren: er wordt heel veel gebruikgemaakt van lijm om de verschillende onderdelen bij elkaar te houden. Daarnaast is het scherm moeilijk te verwijderen en te vervangen, en worden er minpunten in rekening gebracht voor het solderen van het werkgeheugen en de processor op het moederbord. iFixit is ook nog ergens positief over: mocht je erbij kunnen, dan is de ssd gelukkig wel gemakkelijk te vervangen.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.