Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Open bèta Netflix-app op Android is terug van weggeweest

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2017, 9:59 CategorieApplicaties

Het is voor Android-gebruikers wederom mogelijk zich aan te melden voor de open bèta van de Netflix-applicatie. Zoals met de andere bèta-applicaties op Android van vandaag de dag is het mogelijk je aan te melden via de Google Play Store.

Netflix-bèta op Android

Vorig jaar bracht Netflix waarschijnlijk per ongeluk de open bèta van zijn applicatie uit in Google Play. Uren nadat dit gebeurde zorgde het bedrijf ervoor dat je je niet meer kon aanmelden voor dit programma en werd de stekker er uitgetrokken. Nu, anderhalf jaar later, is dat open bèta-programma terug van weggeweest en kun je nieuwe functies binnen de app gaan testen. Mocht je je destijds al hebben aangemeld, dan ben je nu ook automatisch aan boord. Aanmelden gaat echter momenteel niet meer, omdat de bèta genoeg testers heeft.

Dit kun je nu lezen op de Google Play-pagina van de bèta:

Hartelijk dank voor je interesse voor het testen van de app Netflix. Momenteel heeft het testprogramma genoeg testers en worden er geen gebruikers meer geaccepteerd. App-ontwikkelaars kunnen kiezen hoeveel testers kunnen deelnemen aan het testprogramma. Als het programma vol is, is de testversie niet meer beschikbaar voor andere gebruikers.

Mocht je toestel geen geldige certificaten hebben voor Google Play, dan had je je sowieso niet kunnen aanmelden.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.