Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OxygenOS 4.5.14-update voor OnePlus 5 is uit

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2017, 14:26 CategorieAndroid

Iedereen zit met smart te wachten op meer details van de OnePlus 5T. Ondertussen zit de Chinese fabrikant OnePlus zeker niet stil. Het huidige toptoestel, de OnePlus 5, krijgt nog altijd volop ondersteuning. Vandaag is de OxygenOS 4.5.14-update uitgebracht.

De update maakt een einde aan het veiligheidsrisico omtrent wifi voor gebruikers van de OnePlus. Gebruikers die verbinding maakten met een netwerk dat beveiligd was met het wpa2-protocol liepen het risico dat derden mee konden kijken en mogelijk toegang hadden tot gegevens. Deze dreiging werd ‘KRACK’ genoemd. Dit risico is niet alleen voor OnePlus-gebruikers, maar voor vrijwel alle apparaten op Android. Diverse fabrikanten hebben al veiligheidsupdates uitgebracht. De OxygenOS 4.5.14-update zorgt ervoor dat je weer veilig gebruik kunt maken van wifi met de OnePlus 5.

OxygenOS 4.5.14-update optimaliseert gps en de batterij

Een ander punt van zorg voor de OnePlus 5 was de batterij, die in sommige gevallen snel leeg kon raken. Deze update optimaliseert het batterijgebruik en ook de accuraatheid van gps wordt aangepakt. Verder worden er verschillende andere bugs in deze update verholpen.

De OxygenOS 4.5.14-update verschijnt vanaf vandaag en wordt in de komende dagen verder uitgerold. Gebruikers van de OnePlus 5 kunnen de update in één van de komende dagen verwachten. De gehele lijst van verbeteringen is te lezen op het officiële forum van OnePlus.

De OnePlus 5 verscheen afgelopen zomer als de opvolger van de OnePlus 3T.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.