Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus rolt OxygenOS 5.0 uit, op basis van Android 8.0 Oreo

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2017, 9:27 CategorieAndroid

OnePlus heeft laten weten dat het bedrijf is begonnen met de uitrol van een versie van Android 8.0 Oreo, in de vorm van OxygenOS 5.0. De software-update is nu beschikbaar voor iedereen die een OnePlus 3 of OnePlus 3T heeft.

OxygenOS 5.0 voor OnePlus 3 en OnePlus 3T

Eigenaars van een OnePlus 3 of OnePlus 3T hebben iets om naar uit te kijken: de release van OxygenOS 5.0, die is gebaseerd op Android 8.0 Oreo. De update verschijnt een maand nadat de Open Beta mensen al toegang bood tot de software. Het begin van de uitrol van de update is dit weekend begonnen en kan elk moment arriveren op bovengenoemde toestellen. Dit mag je verwachten:

 • Update naar Android 8.0 Oreo
 • Parallel Apps toegevoegd (hiermee kun je dezelfde app meerdere keren openen)
 • Picture-in-picture toegevoegd
 • Auto-fill toegevoegd
 • Smart text selection toegevoegd
 • Nieuw design voor het snelle menu
 • Beveiligingsupdate up-to-date tot en met september
 • Notificatiespuntjes op app-icoontjes
 • Nieuws design voor app-mappen
 • Foto’s direct te uploaden naar Shot on OnePlus

Mocht je snel toegang willen krijgen tot de software en hem willen downloaden middels een over-the-air-update, zorgt er dan voor dat je OnePlus 3 of OnePlus 3T nu al draait op OxygenOS 4.5.1 (Android 7.1.1 Nougat). Mocht je hebben meegedaan aan de Open Beta, dan heb je de update als het goed is al ontvangen.

 • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.