Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Player Unknown’s Battlegrounds komt naar mobiele apparaten

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2017, 13:10 CategorieGaming

De uitgever van de gigantisch populaire game Player Unknown’s Battlegrounds laat weten dat er een versie voor mobiele apparaten aankomt. Vooralsnog lijkt het erop dat de game exclusief wordt gemaakt voor China, maar mogelijk veranderen die plannen nog.

Player Unknown’s Battlegrounds op je smartphone

Als er één game is waar de internationale gamepers momenteel niet over uitgesproken raakt, dan is dat Player Unknown’s Battlegrounds. Dit is een pc- en consoletitel waarin spelers elkaar moeten doden op een groot veld (met gebouwen en andere obstakels) en creatief moeten zijn met de middelen die ze hebben. Of je nou met een wapen of een koekenpan op pad gaat, maakt niet uit — zolang je maar overleeft. Dit spel blijkt enorm populair te zijn (met meer dan tien miljoen spelers) en komt nu ook naar mobiele apparaten toe.

De uitgever belooft dat de ervaring nagenoeg gelijk zou zijn als de ervaring op de consoles of pc. Ook zou het niet moeten uitmaken of je op je mobiel of een pc speelt, je zou toegang hebben tot je eigen personage en dezelfde middelen. Het addertje onder het gras van dit nieuws (lees hier de aankondiging) is dat het spel voorlopig alleen gepland staat voor de Chinese markt. Of het spel ook naar de westerse appwinkels komt, is op moment van schrijven nog niet bekend. Ook weten we nog niet wat het spel zou moeten gaan kosten.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.