Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go geoptimaliseerd voor scherm van iPhone X

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2017, 9:37 CategorieGaming

Niantic heeft laten weten dat de game Pokémon Go nu is geoptimaliseerd voor het scherm van de onlangs gelanceerde iPhone X. Daarnaast is het zo dat alle spelers op zoek kunnen gaan naar een legendarische Pokémon die nog niet eerder is opgedoken in het spel.

Pokémon Go op iPhone X

Nieuwe hardware vergt soms wat aanpassingen aan games en apps. De iPhone X is zo’n typisch hardwareproduct die ontwikkelaars bijna forceert updates uit te brengen. Niantic heeft daar gehoor aan gegeven en heeft een update uitgebracht voor Pokémon Go, die nu volledig gebruikmaakt van het grote voorkantvullende scherm van de smartphone. Daarnaast is het goed om te weten dat de Pokémon Farfetch’d binnenkort al niet meer wereldwijd verkrijgbaar is en dat je dus snel de straat op moet om hem nog te kunnen vangen.

Een andere Pokémon waar je ondertussen naar kunt uitkijken, is de legendarische vuurvogel Ho-oh. Deze Pokémon is nu beschikbaar, omdat spelers het doel van drie miljard gevangen Pokémon gezamenlijk hebben gehaald. Niantic had deze uitdaging uitgeschreven en binnen no-time had de community alle benodigde Pokémon bij elkaar. Je kunt Ho-oh alleen tegenkomen in Raid Battles (waar onlangs nog wat regels voor zijn veranderd) en alleen tot en met 12 december. Ook nu moet je er dus wederom snel bij zijn om de Pokémon te vangen.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.