Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Problemen iPhone X: scherm en speaker vertonen kuren

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2017, 9:24 CategorieiPhone

Dat de iPhone X verschillende kwaaltjes heeft is inmiddels duidelijk, maar nu blijkt dat er nog meer mis is met het toestel. Het scherm en de speaker, waarmee je belt, vertonen namelijk ook kuren, waar je in het dagelijkse gebruik last van gaat hebben.

iPhone X heeft last van verschillende problemen

De iPhone X is een ontzettend dure smartphone. Dus dan is het niet fijn als je er thuis achterkomt dat er wat problemen met het toestel zijn. Softwarematige problemen zijn nog wel middels updates te verhelpen, maar voor problemen met de hardware ligt het toch anders. Dit weekend blijkt namelijk dat het toestel een probleem met het scherm heeft: links ontstaat namelijk soms een groene lijn voor sommige kersverse eigenaars. Waarom dit gebeurt is op moment van schrijven, zonder te speculeren, helaas nog niet bekendgemaakt.

Daarnaast laat de speaker, waarmee je belt, ook rare geluiden horen. Sommige gebruikers melden dat die speaker kraakt en zoemende geluiden maakt. Dit geluid komt tevoorschijn wanneer gebruikers het volume hoog of echt heel hard hebben staan. Het maakt ook niet uit wat die mensen doen; of ze nu muziek luisteren, aan het bellen zijn of een video bekijken, de vervorming van het geluid vindt altijd plaats. Heb jij ook last van deze problemen? Dan doe je er goed aan contact op te nemen met de klantenservice van Apple.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.