Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Puzzle Fighter van Capcom nu te spelen op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2017, 9:17 CategorieGaming

Capcom heeft laten weten dat het populaire puzzelspel Puzzle Fighter nu te spelen is op zowel Android als iOS. Het spel voor mobiele apparaten is voorzien van online multiplayer, maar ook van een grote lading microtransacties.

Puzzle Fighter voor Android en iOS

Capcom heeft de game Puzzel Fighter nu officieel wereldwijd gelanceerd voor zowel Android als iOS. Het spel is nu gratis te downloaden, maar bevat wel een hoop microtransacties. De basis van de game is onveranderd: op het bovenste gedeelte zie je twee vechters het tegen elkaar opnemen, terwijl je op het onderste gedeelte de vallende blokken op de juiste plek probeert te laten vallen. Liefhebbers van deze gameserie kunnen zich daar dus op verheugen, maar weet wel dat alles ontgrendelen in dit spel ontzettend lang gaat duren.

Je dient nu namelijk alle personages die zijn vergrendeld, per stuk te ontgrendelen (terwijl in eerdere delen het gros van de vechters al beschikbaar was). Mogelijk is dit van Capcom een poging om mensen geld uit te laten geven om het proces van ontgrendelen te versnellen. Gelukkig biedt de game ook wat nieuws aan: een online multiplayer, zodat je met vrienden en vreemden online kunt puzzelvechten. Maar het kan dan zijn dat je mensen tegenkomt die gewoonweg veel geld hebben uitgegeven aan betere vechters en aanvallen…

  • Puzzle Fighter
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.