Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Racegame GRID Autosport volledig op iOS beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2017, 14:01 CategorieGaming

De racegame GRID Autosport is nu ook op iOS beschikbaar. Het is een volwaardige game, waarbij er geen microtransacties nodig zijn om bijvoorbeeld je voertuig te verbeteren. Wel moet je een relatief nieuw Apple-apparaat hebben om het spel te kunnen spelen.

GRID Autosport

De racegame is gebaseerd op de versie die ook voor computers en consoles uitgebracht werd. Er kan gekozen worden uit honderd verschillende auto’s en het is ook mogelijk om op honderd verschillende racecircuits te rijden. Bij de controles wordt gebruik gemaakt van de ingebouwde sensoren van het mobiele apparaat.

In de iTunes App Store lezen we dat de game gespeeld kan worden op een iPhone 6S of nieuwer. Eerder leek het er nog op dat er minimaal een iPhone 7 nodig was, maar dat blijkt dus niet te kloppen. Verder werkt de game op elke versie van de iPad Pro, maar is van de reguliere iPad enkel de versie uit 2017 geschikt.

Dat ontwikkelaar Feral Interactive ervoor gekozen heeft het volledige spel te verkopen en geen microtransacties in te bouwen is mooi. Recent was er forse kritiek op EA voor het inbouwen van een heleboel microtransacties in Star Wars: Battlefront 2. Voor 10,99 euro is er niet alleen het spel zelf, maar ook een tweetal dlc’s.

GRID Autosport neemt ongeveer vier gigabyte aan opslaggeheugen in beslag. Met de uitbreidingen erbij moet je zes gigabyte aan ruimte hebben op je apparaat. Verder is minimaal iOS 11 nodig. Een Android-versie van de game is ook aangekondigd, maar details zijn er nog niet.

  • Delen:
Apple iPhone 8 Plus
iOS
Apple iPhone X
iOS
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.