Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung brengt mogelijk Galaxy Note 8 met Star Wars-thema uit

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2017, 12:00 CategorieAndroid

Mogelijk gaat Samsung een nieuwe versie van de Galaxy Note 8 uitbrengen, die wordt voorzien van een Star Wars-thema. In welke vorm is nog niet duidelijk — mogelijk gaat het alleen om achtergronden, ringtones en meer digitale goederen.

Galaxy Note 8 met Star Wars-thema

In december komt er een nieuwe Star Wars-film uit (een zin die we de komende jaren waarschijnlijk vaker uitspreken), dus mag je rekenen op nog meer merchandise van de geliefde franchise. Alsof we nog niet genoeg spullen voorbij zien komen met het bekende logo erop, willen grote techbedrijven natuurlijk ook van de gelegenheid gebruikmaken en speciale producten op de markt brengen. Zoals bijvoorbeeld Samsung, die waarschijnlijk werkt aan een speciale versie van de Galaxy Note 8, blijkt nu uit een gelekte afbeelding.

Op de afbeelding is nog geen afwijking gespot in het design van het toestel. Mogelijk is het zo dat Samsung de toekomstige eigenaars van het speciale toestel allerlei digitale extra’s gaat aanbieden, zoals achtergronden, ringtones en meer. Eerder lanceerde Samsung al een versie van de Galaxy S8 in China met een Pirates of the Caribbean-thema. Maar er kwam ook al een Galaxy S6 Edge op de markt in de kleuren van superheld Iron Man. Laten we hopen dat deze Galaxy Note 8-versie in elk geval ook buiten China zal worden uitgebracht.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.