Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Scherm van Google Pixel 2 XL reageert niet bij de randen

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2017, 9:42 CategorieAndroid

Gebruikers van de Google Pixel 2 XL hebben ondervonden dat het scherm bij de randen niet goed reageert. Google is op de hoogte van dit probleem en is voornemens binnenkort een software-update uit te brengen om dat probleem te verhelpen.

Problemen met scherm van Google Pixel 2 XL

De Google Pixel 2 XL lijkt een smartphone te zijn die te vroeg is uitgebracht. Het toestel heeft namelijk last van een aantal problemen, waaronder met het scherm. Dit weekend is er wederom een probleem opgedoken: dit keer blijkt dat het aanraakgevoelige scherm bij de randen niet altijd goed reageert op de input. Er zit ook een zilveren rand aan deze donkere wolk voor het toestel, aangezien Google inmiddels op de hoogte is en werkt aan een oplossing. Waarschijnlijk kan het probleem worden opgelost met een software-update.

Een gebruiker heeft een video geüpload die het probleem demonstreert. Wanneer je met je vinger veegt nabij de randen, dan wordt de input wel geregistreerd. Maar wanneer je ergens op probeert te tappen, dan valt op dat het toestel er niet op reageert. Check de video hierboven om te zien wat ermee bedoeld wordt. Toesteleigenaars laten weten geen problemen tegen te komen in dagelijks gebruik. Maar wanneer ze de stappen zoals hierboven gepresenteerd herhalen, krijgen ze dezelfde resultaten: ook dan reageert het touchscreen niet altijd goed.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.