Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Het scherm van de OnePlus 5T is niet omgedraaid, zoals op OnePlus 5’

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2017, 9:34 CategorieAndroid

Het scherm van de OnePlus 5 was omgedraaid en liet daardoor een raar effect zien tijdens het scrollen. Dit probleem heeft de OnePlus 5T niet. Dat scherm ziet er gewoon normaal uit, als we de XDA Developers mogen geloven.

Geen omgekeerd scherm in de OnePlus 5T

De OnePlus 5 liet een raar scrolleffect zien, omdat het scherm in het toestel ondersteboven erin gemonteerd was. Maar als we de XDA Developers mogen geloven dan zal de OnePlus 5T niet datzelfde rare effect gaan laten zien, aangezien het scherm er dit keer gewoon normaal ingezet is. De ontwikkelaars hebben ontdekt dat de software dit keer niet is omgedraaid, zoals wel het geval is op de OnePlus 5, waardoor het idee nu dus leeft dat het scherm er in zit zoals die erin zou moeten zitten en er geen rare trucjes nodig zijn om de boel recht te zetten.

Dat de code, die laat zien dat de weergave van de software is omgedraaid, niet aanwezig is, betekent nog niet voor de volle honderd procent dat OnePlus het scherm niet heeft omgedraaid, maar het lijkt er toch echt op dat het scherm er goed in zit. Het enige dat op dit moment nog mist is de bevestiging van de fabrikant. Het lijkt ons ook heel sterk dat OnePlus dezelfde fout nog een keer zou maken, nadat de community zich vocaal uitsprak tegenover deze rare beslissing. Meer over de OnePlus 5T lees je in ons uitgebreide nieuwsbericht.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.