Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sonic Forces: Speed Battle nu ook beschikbaar op Android

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2017, 9:53 CategorieGaming

Sega heeft laten weten dat de mobiele titel Sonic Forces: Speed Battle nu ook beschikbaar is op Android, na een eerdere release op iOS. De game is gratis te downloaden, maar bevat wel in-app aankopen en advertenties.

Sonic Forces nu ook te spelen op Android

Ondanks het feit dat deze mobiele titel dezelfde naam deelt als de nieuwe Sonic-game op pc, Xbox One en PlayStation 4, is Sonic Forces: Speed Battle toch een compleet andere game. Daar waar het pc- en consolespel zich focust op aanpassingsmogelijkheden en singleplayer-gameplay, zien we dat Speed Battle zich focust op potjes rennen in multiplayer. De game is free-to-play (gratis te spelen en te downloaden), dus mag je er ook van uitgaan dat er in-app aankopen zijn. Bijvoorbeeld in de vorm van speciale loot boxes.

Bekijk ook  Gevierde ontwikkelaar PlatinumGames werkt aan mobiele game

Blijf wel opletten tijdens het spelen, want er zijn ook in-app aankopen die kunnen oplopen tot ongeveer honderd euro. Verder lijkt Sonic Forces: Speed Battle een re-skin te zijn van Sonic Dash. Want naast de endless runner-gameplay, introduceert Sega ook race-elementen in het spel. Onderweg moet je obstakels vermijden, ringen verzamelen en kun je zelfs items op elkaar afvuren — net alsof het Mario Kart is. De game is eerder al gelanceerd op iOS en vanaf nu dus ook beschikbaar op Android. Je vindt het spel via de onderstaande link.

  • Sonic Forces: Speed Battle
  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.