Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sonic Forces: Speed Battle nu ook beschikbaar op Android

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2017, 9:53 CategorieGaming

Sega heeft laten weten dat de mobiele titel Sonic Forces: Speed Battle nu ook beschikbaar is op Android, na een eerdere release op iOS. De game is gratis te downloaden, maar bevat wel in-app aankopen en advertenties.

Sonic Forces nu ook te spelen op Android

Ondanks het feit dat deze mobiele titel dezelfde naam deelt als de nieuwe Sonic-game op pc, Xbox One en PlayStation 4, is Sonic Forces: Speed Battle toch een compleet andere game. Daar waar het pc- en consolespel zich focust op aanpassingsmogelijkheden en singleplayer-gameplay, zien we dat Speed Battle zich focust op potjes rennen in multiplayer. De game is free-to-play (gratis te spelen en te downloaden), dus mag je er ook van uitgaan dat er in-app aankopen zijn. Bijvoorbeeld in de vorm van speciale loot boxes.

Blijf wel opletten tijdens het spelen, want er zijn ook in-app aankopen die kunnen oplopen tot ongeveer honderd euro. Verder lijkt Sonic Forces: Speed Battle een re-skin te zijn van Sonic Dash. Want naast de endless runner-gameplay, introduceert Sega ook race-elementen in het spel. Onderweg moet je obstakels vermijden, ringen verzamelen en kun je zelfs items op elkaar afvuren — net alsof het Mario Kart is. De game is eerder al gelanceerd op iOS en vanaf nu dus ook beschikbaar op Android. Je vindt het spel via de onderstaande link.

  • Sonic Forces: Speed Battle
  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.