Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sonic The Hedgehog 2 Classic nu onderdeel van Sega Forever

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2017, 9:24 CategorieGaming

Sega heeft laten weten dat de game Sonic the Hedgehog 2 Classic vanaf nu onderdeel is van de dienst Sega Forever. Het spel vervangt de eerder gelanceerde versie van Sonic the Hedgehog 2, waardoor je er mogelijk nu opnieuw voor moet betalen om de advertenties weg te krijgen.

Sonic the Hedgehog 2 Classic bij Sega Forever

Sonic the Hedgehog 2 is nu toegevoegd aan Sega Forever. Dat is een dienst van speluitgever Sega waarmee je toegang krijgt tot een groeiende bibliotheek aan retrospellen. Alle games zijn in principe gratis te spelen, maar bevatten wel advertenties. Wanneer je voor één game een bedrag van ongeveer twee euro betaalt, dan worden de advertenties uit alle spellen onder de noemer Forever weggehaald. Let echter nu wel op: Sonic the Hedgehog 2 Classic is niet dezelfde versie die al beschikbaar was, maar een nieuwe versie van dezelfde game.

Dat betekent dat je mogelijk opnieuw voor het spel moet betalen wanneer je toegang wil krijgen tot de nieuwe functies die het spel aanbiedt. Het is niet mogelijk om te laten zien dat je de vorige versie hebt gekocht, waardoor je dit spel dus gratis had kunnen spelen. Heb je al eens betaald voor iets van Sega Forever, dan speelt die kwestie natuurlijk niet. Mocht je het toch liever bij de oude versie op Android en iOS willen houden, dan is het goed om te weten dat die game binnen nu en een paar weken wordt voorzien van de nieuwe functies van Classic.

  • Sonic the Hedgehog 2 Classic
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.