Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Sony werkt aan smartphone met groot scherm en dunne randen’

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2017, 9:51 CategorieAndroid

De verwachting is dat Sony volgend jaar een smartphone op de markt brengt die is voorzien van een groot scherm en (eindelijk) dunne randen. Mogelijk zijn de specificaties van dit toestel al gelekt en weten we dus al iets meer over de aankomende smartphone.

Sony-smartphone met groot scherm en dunne randen – gerucht

De grootste trend van 2017 is ongetwijfeld het feit dat fabrikanten inzetten op smartphone met grote schermen en dunne randen. Sony is een fabrikant die hier nog niet aan meegedaan heeft, maar daar lijkt volgend jaar verandering in te komen. Die smartphone heeft modelnummer H8541 meegekregen, volgens de laatste geruchten, en moet worden voorzien van een scherm van 5,7-inch en een 4k-resolutie. Ook zou er ondersteuning zijn voor high dynamic range (hdr). De accu zou een vermogen hebben van 3.420 mAh.

Opvallend genoeg zou de Sony H8541 worden voorzien van de Qualcomm Snapdragon 835, terwijl wordt verwacht dat de Snapdragon 845 volgend jaar al beschikbaar zal zijn. Mogelijk heeft dit met de timing van de presentatie van de smartphone te maken: het toestel wordt in februari tijdens MWC in Barcelona verwacht, terwijl de 845 pas maanden later breed beschikbaar is voor elk bedrijf dat niet Samsung heet. Verdere specs: 4 GB aan werkgeheugen, 64 GB aan opslagruimte, Android 8.0 Oreo, usb-c en bluetooth 5.0.

  • Delen:
Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.