Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spotify-applicatie geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone X

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2017, 13:33 CategorieApplicaties

De muziekstreamingdienst Spotify heeft vrijdag een update uitgebracht die de app op iOS optimaliseert voor het scherm van de iPhone X. De muziekstreamingdienst is daarmee één van de eerste apps die dat doet, aangezien de updates op zich laten wachten.

Spotify op iPhone X

Wanneer je nu een iPhone-applicatie opent op je iPhone X dan heb je last van serieuze first world problems. Het gros van de apps is nog helemaal niet geoptimaliseerd voor het veel grotere scherm en zijn inkeping, waardoor er lelijke, zwarte randen te zien zijn. De updates laten vooralsnog op zich wachten. De muziekstreamingdienst Spotify heeft er echt vaart achter gezet en heeft een update uitgebracht die de app optimaliseert voor dat scherm van de duurste iPhone tot nu toe. En die update kun je nu elk moment verwachten.

Mocht je geen iPhone X hebben (dat is ook helemaal niet zo vreemd als je zou denken), dan kun je hierboven op de screenshots bekijken hoe het nieuwe design er dan uit komt te zien. Zoals je ziet is er weinig veranderd en doet Spotify niets speciaals met de inkeping. Dat hoeft ook helemaal niet — het belangrijkste is dat de app nu is geoptimaliseerd en er niet op achteruitgegaan is. Wel maakt de app helemaal gebruik van de schermruimte die er is, aangezien alle hoeken van de display goed worden benut. Je vindt de update nu in de App Store.

  • Spotify
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.