Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Synology lanceert twee nieuwe apps: Synology Moments en Synology Drive

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2017, 9:40 CategorieApplicaties

Synology, bekend van netwerkschijven, heeft twee nieuwe applicaties gelanceerd voor zowel Android als iOS: Synology Moments en Synology Drive. Beide apps zijn gratis te downloaden en te gebruiken, maar je dient daar nog wel een pakket voor je NAS voor te downloaden.

Synology Moments en Synology Drive

Synology is een fabrikant van netwerkschijven, ook wel een NAS genoemd, en heeft een aantal Android- en iOS-applicaties op z’n naam staan. Met die apps is het voor mobiele apparaten mogelijk op verschillende manieren te communiceren met de netwerkschijf, en alles wordt vaak ook nog eens netjes en overzichtelijk gepresenteerd. Mocht je al een aantal Synology-apps hebben en ben je daar enthousiast over, dan kun je vanaf nu ook Synology Moments en Synology Drive uitproberen. Beide apps zijn nu gratis te downloaden voor Android en iOS.

Synology Drive (de screenshots met de blauwe achtergrond) is een bestandenmanager in de geest van Google Drive. De app biedt ondersteuning aan voor allerlei standaard bestanden en natuurlijk ook Synology’s eigen Office-documenten. Synology Moments is een app voor foto’s en video’s. Ook hier wordt net even een andere insteek gepresenteerd: Moments zal je content in slimme mappen opslaan, bijvoorbeeld op basis van locatie of mensen. Beide apps vergen nog wel pakketten die je voor je NAS moet downloaden.

  • Synology Moments
  • Synology Drive
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Reacties

  1. Ruud
    01 april, 2018 om 17:59

    /volume1/homes/admin/Drive/Moments is de locatie waar alle foto’s staan maar hoe kan deze map aan de nu aan der Indexeringsservice in het configuratie scherm worden toegevoegd ?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.