Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Elder Scrolls: Legends keert terug naar Clockwork City

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2017, 11:04 CategorieGaming

Return to Clockwork City is de nieuwste uitbreiding voor het populaire kaartspel The Elder Scrolls: Legends, die nu te downloaden is. De eerste kans voor de fans om opnieuw naar één van hun favoriete locaties te trekken die voor het eerst werd onthuld in de derde Scrolls-game, Tribunal.

Nieuwe uitbreiding voor The Elder Scrolls: Legends

Het is nu mogelijk de nieuwe uitbreiding voor The Elder Scrolls: Legends te downloaden: Return to Clockwork City. De eerste kans voor de fans om opnieuw naar één van hun favoriete locaties te trekken die voor het eerst werd onthuld in de derde game uit de serie, Tribunal. Er zijn 55 nieuwe kaarten te verzamelen, binnen 35 story missions. Met deze kaarten ga je op zoek naar verloren gewaande schatten, ontwikkel je door stoom aangedreven wonderen of bedwing je de innerlijke, gekke wetenschapper in jezelf met vreemde mechanische constructies.

Nieuw schepsel: Fabricants

The Clockwork City is de workshop van de god Sotha Sil, die geobsedeerd was met het creëren van zijn eigen levensvormen en het namaken of verderbouwen op het werk van Dwemer ambachtslieden. Misschien waren de meest intrigerende en gestoorde schepsels The Fabricants, unieke wezens geschapen uit vlees en metaal. In Legends worden deze tot leven gebracht met vijf Fabricant cards – één per attribuut – die spelers belonen om te spelen met neutrale kaarten zoals The Dwemer Constructs. Deze vijf schepsels bieden extra kracht en een aantal nieuwe, uiterst interessante manieren om je deck samen te stellen.

Nieuwe mechaniek: Treasure Hunt

Waar een verloren stad is, daar is een schat en daar zijn mensen die hun leven riskeren om die te vinden. Speel The Treasure Hunters en de eerste van de nieuwe mechanieken ‘Treasure Hunt’. Terwijl je aan het spelen bent kijken deze avontuurlijke lieden elke kaart die gelegd wordt na om te zien of dit de schat is waar ze naar op zoek zijn. Wanneer spelers alles neerleggen wat The Hunters willen, dan wacht hen een beloning. Zo krijg je met de nieuwe kaart Relic Hunter bijvoorbeeld een buff op het eerste wapen dat spelers trekken van de stapel nadat de kaart gespeeld is.

Nieuwe Mechaniek: Assemble

In de jaren na Sotha Sil zijn overlijden moeten zijn wezens voor zichzelf leren zorgen. De menselijke Clockwork bekend als The Factotums doen dat door te leren hoe ze samen hun lichaam kunnen repareren, aanpassen en upgraden. Dat brengt ons bij de andere nieuwe mechaniek in Clockwork City: Assemble. Wanneer spelers een Assemble wezen spelen, kiezen ze uit één van twee bonussen. Die bonus is van toepassing op zowel dat wezen als iedere Factotum in je deck kaarten.

  • The Elder Scrolls: Legends
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.