Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Derde aflevering van Batman: The Enemy Within gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2017, 13:34 CategorieGaming

Telltale Games heeft laten weten dat we vanaf vandaag verder kunnen gaan met het avontuur van Batman, in Batman: The Enemy Within. De derde aflevering pakt het verhaal op waar de tweede is afgelopen en zet ons wederom in de schoenen van de vleermuisman.

Derde aflevering Batman: The Enemy Within

Spelers die de avonturen van Batman in de Telltale-titel Batman: The Enemy Within op de voet volgen kunnen vanaf vandaag verdergaan met het avontuur, in de derde aflevering van dit tweede seizoen. Deze nieuwe aflevering heeft de subtitel Fractured Mask meegekregen en brengt zowel Batman als Bruce Wayne wederom in situaties waarin die moet kiezen tussen twee kwaden. Er bestaan soms geen goede antwoorden of mogelijkheden, alleen de dingen waar je zelf achter kunt staan. Wellicht met een smoes, maar soms ook met een gevoel.

In het tweede seizoen van Batman – The Telltale Series: The Enemy Within zien we dat The Riddler terug is. De slechterik heeft overal puzzels achtergelaten, die langzaamaan hinten naar een grotere dreiging. Ook komt de Joker, de aartsvijand van de superheld, steeds meer in beeld. Net zoals in het eerste seizoen moet Bruce Wayne zijn leven als rijke playboy en superheld balanceren en moeilijke keuzes maken. Jij bent echter degene die de keuzes maakt: wie besluit je te vertrouwen en wie gooi je aan het einde van de dag onder de bus?

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.