Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vierde aflevering Minecraft: Story Mode – Season Two nu verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2017, 12:11 CategorieGaming

Ontwikkelaar Telltale Games heeft aangekondigd dat de vierde aflevering van het tweede seizoen van Minecraft: Story Mode nu te downloaden is. In een onlangs vrijgegeven trailer krijg je ook alvast een voorproefje van het avontuur dat staat te wachten.

Download Minecraft: Story Mode – Season Two, episode 4

Het is vanaf vandaag mogelijk de nieuwe aflevering van het tweede seizoen van Minecraft: Story Mode te downloaden. Deze aflevering heeft als titel Below the Bedrock meegekregen en komt uit op Android, iOS en alle populaire spelcomputers van dit moment. Ook dit deel is in samenwerking met Mojang ontworpen, en is onderdeel van een vijfdelige serie van avonturen waar je een seizoenspas voor kunt aanschaffen. Of er later nog meer episodes komen, zoals met het eerste seizoen het geval was, is op moment van schrijven helaas onduidelijk.

Seizoen twee pakt op waar seizoen één eindigde. Het gaat goed met de bende. Totdat er een nieuw probleem aanklopt, natuurlijk. Dit keer heeft hoofdpersoon Jesse last van een pantserhandschoen die niet meer van zijn of haar hand af komt, waardoor er een mysterieuze onderwatertempel moet worden bezocht om het probleem op te lossen. Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson en Scott Porter keren allemaal terug voor dit verhaal. Minecraft-spelers of YouTubers, zoals Stampy Cat en stacyplays, krijgen ook een rolletje.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.