Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Volgend jaar biedt Apple twee iPhone-modellen met een oled-scherm aan’

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2017, 9:28 CategorieiPhone

Als we een analist mogen geloven dan krijgen we volgend jaar twee iPhone-modellen die zullen beschikken over een oled-scherm. Die modellen zouden opvolgers moeten worden van de iPhone X, die al zo’n scherm heeft, en het Plus-model van dit jaar.

‘Twee iPhones met een oled-scherm volgend jaar’

Dit jaar lanceerde Apple voor het eerste een iPhone met een oled-scherm: de iPhone X. Nu verwacht de inmiddels welbekende KGI Securities-analyst Ming-Chi Kuo, gespecialiseerd in Apple, dat het bedrijf uit Cupertino volgend jaar niet één model, maar twee modellen gaat voorzien van zo’n scherm. Het zou dan moeten gaan om een opvolger van de iPhone X en de iPhone 8 Plus. Eerder waren er al geruchten over een iPhone met een scherm van 6,4-inch en mogelijk wordt dat de opvolger van het X-model van dit jaar.

Daarnaast zou Apple volgend jaar ook roestvrij staal gaan gebruiken voor enkele onderdelen van de iPhones, zodat de dataconnectie erop vooruit kan gaan. Verder verwacht de analist dat Apple de nieuwste smartphones gaat voorzien van betere specs, maar dat de TrueDepth-camera niet naar de achterkant zal verhuizen. Uiteraard heeft Apple hier niet op gereageerd en heeft het bedrijf ook de plannen voor het komende jaar nog niet naar buiten gebracht. Nu concentreert Apple zich op de iPhone X, iPhone 8 Plus en de iPhone 8.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.