Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp test functie voor gemakkelijker versturen stemberichten

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2017, 9:58 CategorieApplicaties

WhatsApp test momenteel een nieuwe functie voor het gemakkelijker versturen van gesproken berichten via de populaire berichtendienst. In plaats van de knop ingedrukt houden, kun je straks mogelijk ook instellen dat je een bericht in kunt spreken zonder dat ongemak.

Gemakkelijker stemberichten versturen via WhatsApp

Het is sinds 2013 mogelijk stemberichten te versturen via WhatsApp. Sindsdien is die functie niet van een update voorzien en moet je nog steeds een beetje krampachtig op de knop drukken om een bericht in te kunnen spreken. Maar daar komt binnenkort misschien verandering in, aangezien de populaire berichtendienst nu een nieuwe functie test voor het versturen van gesproken berichten. WABetaInfo heeft in de nieuwste bèta van de dienst ontdekt dat je omhoog kunt vegen om hetzelfde te bereiken als het ingedrukt houden van de knop.

In de bèta is het mogelijk middels een schuifmechanisme aan te geven dat je een stembericht wil opnemen, zodat je de knop dus niet ingedrukt hoeft te houden. Dat mechanisme komt tevoorschijn na ongeveer een halve seconde. Ook kun je ondertussen nog door je oude berichten scrollen, mocht je ondertussen nog iets willen opzoeken. Maar tekst tikken of foto’s of video’s bekijken is dan weer niet mogelijk tijdens het opnemen. Het is nog niet bekend wanneer WhatsApp deze update voor iedereen zal gaan uitbrengen.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.