Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp-update op iOS maakt twee dingen voortaan gemakkelijker

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2017, 15:08 CategorieApplicaties

WhatsApp is deze week begonnen met het uitrollen van een update voor de iOS-versie van de populaire berichtendienst. De update moet twee dingen gemakkelijker maken voor gebruikers: YouTube-video’s bekijken en ingesproken berichten versturen.

Download de update voor WhatsApp

Deze week is de uitrol van een update voor de iOS-versie van WhatsApp begonnen. Het team achter de populaire berichtendienst heeft twee handige dingen toegevoegd: een picture-in-picture-modus en ingesproken berichten handiger opnemen. De Android-versie van de applicatie is al voorzien van een picture-in-picture-modus, waardoor die voor nu dus geen update krijgt. Wanneer de tweede mogelijkheid wordt toegevoegd aan die Android-versie, is op moment van schrijven helaas nog niet bekend. iOS-gebruikers ontvangen de update nu.

Wanneer je de update hebt ontvangen (dit kan nog een paar dagen duren), dan is het mogelijk een YouTube-video direct in een chatvenster te bekijken. Zo hoef je dus niet eerst uit de applicatie om te zien wat iemand met je gedeeld heeft. Ook introduceert de update zogenaamde Locked Recordings. Deze functie werkt als volgt: je drukt op het opneemicoontje voor een gesproken bericht en houdt die ingedrukt totdat er een extra menu tevoorschijn komt. Schuif je duim omhoog en haal je duim van het scherm. Vervolgens kun je het bericht inspreken.

  • WhatsApp
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.