Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Xiaomi Mi 7 krijgt 6″-scherm en Snapdragon 845-chipset’

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2017, 9:11 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan wordt de Xiaomi Mi 7 voorzien van een 6″-scherm en een Snapdragon 845-processor. Daarnaast zal het scherm ook voorkantvullend zijn, in de stijl van de Xiaomi Mi Max en Xiaomi Mi Max 2.

Geruchten van Xiaomi Mi 7 op een rijtje

De Chinese fabrikant Xiaomi zou op dit moment werken aan de Xiaomi Mi 7, die qua design moet gaan lijken op de Xiaomi Mi Max-serie (een serie telefoons met een voorkantvullend scherm). Op de achterkant zit mogelijk een glazen achterkant, met ondersteuning voor snel draadloos opladen. Het amoled-scherm van 6-inch krijgt een schermverhouding van 2:1. Waarschijnlijk betekent dit dat de vingerafdrukscanner dit keer op de achterkant zit. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf mogelijk eindelijk 3d-gezichtsherkenning.

Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 845-processor, evenals 6 GB aan werkgeheugen en een accu van 3.350 mAh. De hoofdcamera zou over zestien megapixel moeten beschikken, met een aperture van f/1.7. In China zou het toestel straks 2.699 Chinese yen moeten gaan kosten, dat omgerekend neerkomt op 346 euro. Maar daar moeten dan nog onze westerse belastingen en invoerrechten overheen. Helaas heeft de geruchtenmaker nog niets laten weten over de eventuele releasedatum van het aankomende toestel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.