Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe Airpods worden kleiner en komen laat in 2018 op de markt’

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2017, 22:38 CategorieApple

Apple zou de nieuwe generatie Airpods pas in de tweede helft van volgend jaar op de markt brengen. Dat meldt marktanalist Ming-Chi Kuo van KGI Securities. Die heeft het vaak bij het juiste eind. De nieuwe Airpods zouden volgens de analist kleiner zijn dan de huidige generatie.

Kleiner

Volgens Ming-Chi Kuo heeft Apple een andere leverancier gevonden die kleinere onderdelen kan maken, waardoor de draadloze oordopjes in zijn geheel ook kleiner worden. Het nieuwe model zou wel een stuk duurder worden dan het huidige model, wat ook al niet goedkoop is: 179 euro voor een paar.

Sensoren

Kuo heeft er verder weinig over gezegd, maar geruchten deden al de ronde voor de toevoeging van sensoren die lichaamsfuncties monitoren in de nieuwe Airpods. Het oor is volgens sommige ontwikkelaars een betere plek om die te monitoren dan de pols, door een wearable.

Nieuw doosje

Het nieuwe model zou ook worden vergezeld door een nieuw draadloos doosje dat de Airpods tevens kan opladen. Dat doosje zou ook moeten werken met de huidige modellen.

De Airpods werden aanvankelijk verguisd vanwege hun hoge prijs, maar consumenten zijn er uiteindelijk toch massaal voor gevallen. Momenteel zijn ze nauwelijks te krijgen en Apple heeft ze in sommige landen niet meer op voorraad. De Nederlandse website van Apple belooft momnenteel levering over dik twee weken.

  • Delen:
Lenovo Yoga 920 (13 inch)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.