Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Xiaomi Mi Max 3 steekt tabletgrens over met scherm van 7 inch’

Geschreven door
Geplaatst op26 december 2017, 16:53 CategorieAndroid

Xiaomi steekt de grens tussen phablet en tablet over, en komt volgend jaar met de Mi Max 3, een phablet met een scherm van 7 inch. Dat meldt een Chinese bron, die door GSM Arena wordt aangehaald.

De Mi Max-serie van Xiami is al heel erg groot. De laatste, Mi Max 2, heeft een scherm van 6,44 inch. Daarmee schurkt het toestel al tegen het kleinste tabletformaat aan.

Minimale randen

Met de nieuwe 7-inch Mi Max 3 zou Xiaomi klanten willen bedienen die een nog groter scherm wensen. Het scherm krijgt een 18:9-beeldverhouding met minimaal aanwezige randen rondom, ook aan de boven- en onderkant.

Twee achtercamera’s

De phablet, of moeten we zeggen tablet, zou een 5500 mAh batterij krijgen. Daar is per slot van rekening plek zat voor achter het grote scherm, dat die stroom ook wel nodig heeft. De batterij van deze Androidtelefoon zou geschikt zijn voor snelladen met Quick Charge 3.0 Tot zover lijkt het nog aardig op een tablet, maar het lijkt weer meer op een smartphone als je in aanmerking neemt dat er twee camera’s op de achterkant zitten. Op tablets vind je vaak een vrij slechte camera, maar hier dus niet.

Middenmoter

De Chinese bron meldt dat er twee varianten aankomen, een met een Snapdragon 630-processor en een met een Snapdragon 660-processor. Dat geeft meteen aan dat ze niet al te duur zullen worden, want dit zijn processoren die passen bij telefoons in het hogere middensegment.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.