Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ace Attorney Investigations – Miles Edgeworth nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2017, 10:51 CategorieGaming

Liefhebbers van de advocatengameserie Ace Attorney kunnen nu genieten van een nieuw deel voor zowel Android als iOS. Ook dit spel was eerder voor de Nintendo DS uitgebracht, maar is nu dus speelbaar op een groot aantal mobiele apparaten.

Download Ace Attorney Investigations – Miles Edgeworth

In de afgelopen maanden heeft speluitgever Capcom een groot aantal Ace Attorney-spellen uitgebracht op Android en iOS en de versie genaamd Investigations – Miles Edgeworth was eigenlijk nog één van de weinige titels die nog niet naar mobiele systemen was gekomen. Daar is nu dus verandering in gekomen. In dit deel speel je met Miles Edgeworth, die een serie zaken onderzoekt die aanvankelijk niets met elkaar te maken lijken te hebben, maar we een rode draad bevatten. Uiteindelijk wordt er gewerkt naar een climax.

Er zit wel verschil in de Android- en iOS-versie van de game. Op Android dien je namelijk vooraf 10,99 euro te betalen voor het spel (wat een lager bedrag is dan je destijds op de DS betaalde), terwijl je op iOS de game aanvankelijk gratis kunt downloaden en spelen. Maar wil je meer content hebben, dan kun je middels in-game aankopen de andere zaken aanschaffen. Mocht je hierna nog hunkeren naar meer Ace Attorney op je smartphone of tablet, dan is het goed om te weten dat je nog zes andere titels kunt verslinden. Check de links hieronder.

  • Ace Attorney Investigations - Miles Edgeworth
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.