Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bandai Namco brengt Amazing Katamari Damacy naar Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2017, 9:39 CategorieGaming

Speluitgever Bandai Namco heeft laten weten dat gamers op Android en iOS nu kunnen beginnen aan Amazing Katamari Damacy. Het spel is een endless runner die gameplay-elementen combineert van games die eerder op spelcomputers zijn verschenen.

Amazing Katamari Damacy op Android en iOS

Liefhebbers van de Katamari Damacy-serie op spelcomputers opgelet: je kunt nu Amazing Katamari Damacy spelen op Android en iOS. In deze spelserie is het de bedoeling om zo’n beetje alles in een level binnen een tijdslimiet op te rollen in een grote bal, terwijl je gaat voor de hoogste score en geniet van kekke deuntjes en unieke graphics en designs. De mobiele versie van de game is een endless runner worden. Het grote verschil tussen de mobiele en console-uitgave is dat je nu dus niet zelf meer hoeft te lopen. Maar rollen doe je nog wel.

Dit keer krijg je ook te maken met allerlei praktijken die veel gamers al als normaal beschouwen op mobiele apparaten: je kunt twee type in-game munteenheden verzamelen, krijgt te maken met advertenties (die niet weg te halen zijn) en er is een loot box-systeem aanwezig. Bandai Namco probeert dus op alle mogelijke manieren, waar de microtransacties de hoofdrol spelen, geld te verdienen aan het spel, behalve op de manier waarop gamers dat gewend zijn: van tevoren of door het weghalen van de advertenties. Je vindt de game via de links.

  • Amazing Katamari Damacy
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.