Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 8.0 Oreo komt over enkele weken naar de Motorola Moto Z2 Force

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2017, 9:36 CategorieAndroid

Motorola heeft gebruikers van de Moto Z2 Force laten weten dat de update naar Android 8.0 Oreo over enkele weken zal aankomen. Helaas is op moment van schrijven nog niet precies bekend wanneer die toesteleigenaars de update naar het nieuwe Android mogen verwachten.

Android 8.0 Oreo onderweg naar Moto Z2 Force

Sommige eigenaars van de Motorola Moto Z2 Force hebben een teaser ontvangen van de fabrikant waarin staat vermeld dat ze binnenkort de update naar Android 8.0 Oreo mogen verwachten. De boodschap luidt: “We’re planning an Android 8.0 Oreo update for your phone… It may take a while, so check back in a few weeks!”. Helaas is op moment van schrijven nog bekend wanneer deze toesteleigenaars de update mogen verwachten, maar het lijkt ons sterk dat dit nog voor het einde van dit jaar gebeurt.

Op dit moment is het nog niet bekend welke speciale functies het toestel zal krijgen middels deze grote update. De software op de Motorola-toestellen is nagenoeg gelijk aan de vanilla-versie van Android, zoals Android bedoeld is, maar hier en daar zijn er toch kleine aanpassingen. Wel mogen gebruikers rekenen op standaard dingen die Oreo met zich meebrengt, zoals picture-in-picture, slimme energievoorzieningen, autofill en nog veel meer. Het wachten is nu totdat Motorola bekendmaakt wanneer de Android 8.0 Oreo-update verschijnt.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.