Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Animal Crossing: Pocket Camp-update voegt tuin toe

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2017, 13:55 CategorieGaming

Animal Crossing: Pocket Camp van Nintendo is een groot succes. Dat is mede te danken aan de stroom van nieuwe updates en evenementen die voor het spel worden uitgebracht. In de nieuwe update kunnen spelers aan de slag met het maken van een eigen tuin.

Het creëren van je eigen tuin hebben we eerder gezien in Animal Crossing: New Leaf voor de Nintendo 3DS. Je vindt de tuin in je eigen kamp, helemaal aan de linkerkant. Hier heb je ruimte voor 20 planten. Je kunt planten plaatsen, water geven en plukken. Je kunt ook met kruisbestuiving aan de slag, waardoor je zaden krijgt voor nieuwe soorten planten. Er is ook een nieuwe winkel in het spel voor de smartphone en tablet te vinden. Hier kun je zaden kopen, maar ook planten inruilen voor nieuwe meubels en andere spullen. Tevens kunnen jouw vrienden in het spel helpen om planten water te geven, zodat ze sneller groeien.

Ook schermafbeeldingen en delen via social media nu mogelijk

Naast de toevoeging van de tuin voegt de Animal Crossing: Pocket Camp-update ook een mogelijkheid voor het maken van schermafbeeldingen toe en is er een deelfunctie voor social media. Daarnaast zijn er enkele fouten aangepakt en enkele opties verbeterd.

De update is ruim 130 MB en is nu te downloaden via de App Store en Google Play.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.