Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #90

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Datally.

Datally

Google heeft een nieuwe app ontwikkeld. De app gaat door het leven onder de naam Datally en is gratis te downloaden voor Android-gebruikers. Het doel van de app is om door middel van een vpn (virtual private network) te bekijken welke apps data gebruiken. Op die manier kun je er precies achter komen welke apps op de achtergrond data gebruiken. De app geeft je verder ook tips om het gebruik van data te beperken.

Datally is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Datally

Microsoft Learn Chinese

Microsoft heeft een app ontwikkeld waarmee het mogelijk wordt om Chinees te leren. In China is het een vorm van respect als je iets imiteert en dus heeft Microsoft voor het uiterlijk van zijn nieuwe app gekeken naar Duolingo. Met zijn eigen app is het de bedoeling dat je met behulp van kunstmatige intelligentie nog makkelijker Chinees kunt leren. Het begint met makkelijke woordjes en zinnen en het gaat steeds een stap verder.

Microsft Learn Chinese

Microsoft Learn Chinese is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Microsoft Learn Chinese

RememBear

De laatste tijd lezen we steeds vaker dat wachtwoorden zijn gelekt. Om dat te voorkomen, verschijnen er steeds meer wachtwoordmanagers in de app stores. RememBear is één van de nieuwe applicaties die je wil helpen om te voorkomen dat jouw wachtwoorden worden gelekt. De app zorgt er namelijk voor dat je voor elke site een andere wachtwoord krijgt, ze versleuteld bewaard worden en de wachtwoorden op al je apparaten beschikbaar worden.

RememBear

RememBear is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • RememBear

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.