Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bridge Constructor Portal nu beschikbaar voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2017, 15:38 CategorieGaming

We wisten al een tijd dat het spel in de maak was, maar vanaf vandaag is Bridge Constructor Portal beschikbaar in Google Play en de App Store.

Combineer het bruggen bouwen van Bridge Constructor en de werelden, karakters en mechanica van Portal en je krijgt Bridge Constructor Portal. Het spel moet het voornamelijk hebben van de puzzels en lijkt op een moderne versie van de klassieker Lemmings.

Krijg jij het voertuig veilig van A naar B?

In elk level moet je kleine voertuigen van punt A naar punt B zien te krijgen. Dit doe je door een traject te creëren waarbij je diverse obstakels moet zien te omzeilen. Het spel kent realistische physics en de bekende blauwe en gele portalen om te teleporteren. Het is jouw taak om te bouwen volgens de wetten van de natuurkunde, zodat het gewicht van jouw constructies niet bezwijkt onder de voertuigen.

De originele Portal-spellen spelen zich af in de wereld van de Half-Life-games. Het eerste spel verscheen in 2007 met een direct vervolg in 2011. Beide spellen werden unaniem geprezen en zijn uitgeroepen tot echte gameklassiekers.

Bridge Constructor Portal is beschikbaar voor Android en iOS. Het spel heeft een prijs van 5,49 euro gekregen. Hiervoor krijg je zestig verschillende levels tot je beschikking. Zowel smartphones als tablets worden ondersteund.

  • Bridge Constructor Portal

 

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.