Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Strategiespel Civilization VI nu ook beschikbaar op de iPad

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2017, 10:41 CategorieGaming

Aspyr Media heeft de volledige versie van Civilization VI uitgebracht voor de iPad. Het spel is gratis te downloaden, maar na zestig beurten zal er betaald moeten worden om verder te kunnen spelen. Dan kost het spel evenveel als de reguliere versies voor computers en macbooks: zestig euro.

Civilization VI

Civilization is een turn-based strategiespel waarbij je een eigen wereldrijk moet bouwen. Dat doe je onder meer door oorlog te voeren, diplomatie te bedrijven en het op te nemen tegen beroemde historische figuren. Daarbij is het ook mogelijk om onderzoeken uit te voeren en aan de hand daarvan je eigen beschaving beter en sterker te maken.

Verder kan je zelf ook een historisch figuur spelen, waarbij gekozen kan worden uit twintig verschillende wereldleiders. Denk aan de Amerikaanse president Roosevelt en ook aan de Britse Queen Victoria. Verder begint het spel in de steentijd en kan je spelen tot in de toekomst.

Compatibiliteit en kosten

De game werkt blijkens de iTunes Store enkel op apparaten waar minimaal iOS 11 op geïnstalleerd staat. Het gaat daarbij om de iPad Air 2, iPad uit 2017 en de iPad Pro. Na zestig gespeelde beurten, moet je dus geld betalen voor de game. Tot 4 januari is het extra goedkoop en betaal je 32,99 euro voor het complete spel.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS
Apple iPad Pro 10.5
iOS
Apple iPad 9.7 inch (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.