Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #91

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer een nieuwe OV-app.

Newton Calendar

Newton stond al bekend op zijn mail-applicatie, maar nu hebben de makers er iets nieuws aan toegevoegd. Vanaf nu hebben de makers van Newton namelijk ook een agenda-app in hun portfolio. De app werkt vlekkeloos samen met de mailapplicatie van Newton. De Newton Calendar app is veertien dagen gratis te gebruiken, daarna dien je 49,99 euro per jaar te betalen. Zo heb je eerst even de tijd om te bekijken of de app echt iets voor jou is.

Newton Calendar is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Newton Calendar

Tranzer

Een app die het makkelijk maakt om een kaartje te kopen als je met de bus of trein op pad wil. Dat is Tranzer. Met de OV-app wordt het mogelijk om bij het inplannen van je reis direct een kaartje te kopen. Zo hoef je voortaan op het station geen moeite meer te doen. Het afrekenen van een kaartje kan door middel van een iDEAL-betaling of door gebruik te maken van een creditcard.

Tranzer is gratis te downloaden uit de App Store en Play Store.

  • Tranzer

Can’t Talk

Je kent het vast wel… Precies op het moment dat je echt even niet op berichtjes kunt reageren, krijg je ze juist binnen. Can’t Talk kan jou helpen. De app zorgt ervoor dat er automatisch geantwoord wordt op berichten die binnenkomen via bijvoorbeeld WhatsApp of sms’jes. Je kunt zelf instellen welk bericht naar welke contacten wordt gestuurd. De app is eerst 14 dagen gratis te gebruiken.

Can't Talk

Can’t Talk is gratis te downloaden uit de Play Store.

  • Tranzer

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.