Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #92

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer KPN Voicemail.

The Walk

Een app waarbij je alleen verder komt als je meters maakt, dat is The Walk. Van de makers van Zombies, Run! is nu een gloednieuwe fitnessgame verschenen. In The Walk is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk kilometers maakt om de wereld te redden van de ondergang. De game is uitgespeeld als je liefst achthonderd kilometer gelopen hebt.

The Walk is gratis te downloaden uit de App Store en Play Store.

  • The Walk

LEGO AR-Studio

LEGO heeft een app ontwikkeld waardoor het nog leuker wordt om met LEGO aan de slag te gaan. Zodra je een bouwwerk klaar hebt, kun je de kunstwerken echt tot leven laten komen met de LEGO AR-Studio app. Wat dacht je ervan om een vuurspuwende draak toe te voegen aan jouw set. Een nadeel is wel dat de app tot op heden slechts werkt met een beperkt aantal LEGO sets.

LEGO AR-Studio is gratis te downloaden uit de App Store.

  • The Walk

KPN Voicemail

Bij KPN weten ze hoe vervelend het kan zijn als je constant een keuzemenu door moet om een voicemail-bericht terug te luisteren, waarna je er vaak achterkomt dat het bericht totaal niet interessant was. KPN Voicemail zorgt ervoor dat je voortaan weet wie een voicemail-bericht voor je heeft achtergelaten. Ook kun je direct terugbellen of snel een WhatsAppje sturen.

KPN Voicemail

KPN Voicemail is gratis te downloaden uit de App Store.

  • The Walk

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.