Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #93

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Christmas Radio.

Bridge Constructor Portal

Dat er aan Bridge Constructor Portal gewerkt werd, werd eerder al aangekondigd. De game is nu ook officieel naar buiten gebracht. In de game, die een beetje aanvoelt als Lemmings, is het de bedoeling dat je een voertuig van punt A naar punt B krijgt. Om dat voor elkaar te krijgen, zul je diverse obstakels moeten omzeilen. Lukt het jou om de auto veilig van A naar B te brengen? Het spel zal je tijdens de feestdagen in ieder geval zoet houden.

Bridge Constructor Portal is voor €5,49 te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Bridge Constructor Portal

Christmas Radio

Niet helemaal nieuw, maar toch een app die we de komende dagen wel kunnen gebruiken. Om echt volledig in de stemming te komen voor de naderende feestdagen, kun je er namelijk voor kiezen om alvast aan de slag te gaan met de Christmas Radio. Deze app zorgt ervoor dat je aan de slag kan met kerstliedjes op meer dan 100 verschillende radiostations. Heb je eindelijk een lekker nummer gevonden? Dan kun je hem ook eenvoudig toevoegen aan je eigen Spotify-lijst. Zo kom je dus echt volledig in de sfeer.

Christmas Radio is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Christmas Radio

DartCounter

Als de feestdagen weer voor de deur staan, komen er ook weer dartwedstrijden op tv. Liefhebbers die zelf ook graag een pijltje gooien, kunnen hun hart ophalen bij een gloednieuwe app. Met DartCounter kun je je eigen scores eenvoudig bijhouden en je vrienden toevoegen. Zo kun je niet alleen je eigen scores goed bijhouden, maar ook de scores van je vrienden.

DartCounter is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • DartCounter

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.