FEZ Pocket Edition nu in de App Store

13 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
fez pocket edition

Vandaag is FEZ Pocket Edition verschenen in de App Store. Je kunt nu op de iPhone en iPad aan de slag met deze uitdagende puzzel-platformer. FEZ Pocket Edition is een platformspel waar je verder kunt komen door het perspectief te veranderen.

Eindelijk kunnen we FEZ gaan spelen op iOS. De eerste berichten verschenen al in 2012. We hebben er ruim vijf jaar op moeten wachten, maar FEZ Pocket Edition staat nu in de App Store.

FEZ Pocket Edition is te spelen op de iPhone en iPad. Het is een platformspel in verschillende perspectieven. Om verder te komen in het level is het noodzakelijk om het perspectief te veranderen. Het spel is in 2d, maar de wereld is in 3d te draaien, waardoor je vier verschillende perspectieven krijgt om verder te kunnen komen.

Platformelementen en uitdagende puzzels in FEZ Pocket Edition

FEZ Pocket Edition combineert platformelementen met uitdagende puzzels. De wetten van de natuurkunde spelen ook een rol. Het spel draait op iOS 8.0 en hoger. Kijken we naar de hardware, dan gaat het om de iPhone 5s en nieuwere modellen. Voor de tablet geldt de iPad Air en later.

FEZ verscheen oorspronkelijk op 13 april 2012. De ontwikkelaar is Polytron Corporation. Het spel verscheen als eerste op de Xbox 360, maar is na een jaar exclusiviteit vervolgens voor elk denkbaar platform verschenen. Nu kunnen we dus ook eindelijk op iOS aan de slag.

FEZ Pocket Edition is nu te downloaden in de App Store voor een prijs van 5,49 euro.

FEZ Pocket Edition

Reacties (0)