Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte afbeelding toont mogelijk Sony Xperia XZ2

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2017, 13:23 CategorieAndroid

We weten dat Sony druk bezig is met de opvolger van de Xperia XZ. Wij waren eerder erg tevreden over de Sony Xperia XZ Premium. Dit model werd door ons geroemd om het fantastische scherm en de high-end specificaties. De Xperia XZ Premium kan zich meten met de Galaxy S8 of de LG G6. Minder tevreden waren we over het goedkoop ogende design met de dikke randen.

Het minder goede design is niet enkel voorbehouden aan de Xperia Premium XZ. Meerder Sony-smartphones zijn voorzien van dikke randen en een Sony-medewerker heeft onlangs bevestigd dat ze eindelijk iets gaan doen aan het design van hun smartphones.

Afbeelding toont smartphone met zeer dunne randen

Een gelekte afbeelding toont ons mogelijk de opvolger, de Sony Xperia XZ2. Wat opvalt zijn de zeer dunne bezels. Bezels zijn de randen om het scherm van de smartphone. Bijna de hele voorkant van het toestel op de gelekte afbeelding bestaat uit het scherm.

Eerder al lekten de mogelijke specificaties van de Sony Xperia XZ2 uit. Zo zou het toestel beschikken over de Qualcomm Snapdragon 845-processor met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. Het toestel heeft een 5,5″-scherm van 1080p en draait op Android 8.1 Oreo met een batterij van 3130 mAh. Het toestel zou ook beschikken over een dubbele camera. De verwachting is dat Sony in het eerste kwartaal van 2018 de nieuwe Xperia-toestellen officieel bekend gaat maken.

  • Delen:
Sony Xperia XZ2
Android Oreo (8.x)

Reacties

  1. David vil
    06 februari, 2018 om 21:03

    nice phone.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.