Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte renders tonen Samsung Galaxy S9 en S9+

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2017, 11:50 CategorieAndroid

Dubbele camera of enkele camera? Hoe zit het met de verschillende kleuren? En waar is de vingerafdruksensor geplaatst? Gelekte renders op het Twitter-account van Samsungmobile.News tonen ons een blik op de Galaxy S9 en S9+.

Het toestel lijkt over een screen-to-body-verhouding te beschikken van meer dan 90%, waardoor het overgrote deel van de voorkant uit het scherm zal bestaan. Het toestel lijkt beschikbaar te worden gesteld in vijf verschillende kleuren. Midnight Black, Silver Titanium, Orchid Gray, Ocean Blue en Maple Gold.

Vingerafdruksensor op Galaxy S9 en S9+ onder de camera

De Samsung Galaxy S8 en de S8+ hadden de vingerafdruksensor naast de camera. Dit bracht echter het probleem met zich mee dat veel gebruikers per ongeluk met de vinger over de lens veegden, waardoor deze continue vies was. Voor de Galaxy S9 en S9+ lijkt de vingerafdruksensor onder de  camera te zitten, waardoor je minder vaak met dit probleem komt te zitten.

Het vermoeden dat de Galaxy S9 een enkele camera aan de achterzijde heeft en de S9+ over een dubbele camera beschikt lijkt door deze gelekte beelden te worden bevestigd.

Het nieuwe vlaggenschip van Samsung zal begin 2018 in de winkels komen te liggen. Volgens geruchten beschikt het toestel over een Snapdragon 845-processor met 4 of 6 GB werkgeheugen en 64 of 128 GB opslaggeheugen op een 5.8-inch QHD+ Super Amoled-scherm.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. Angela
    14 december, 2017 om 12:16

    Is de dex een tv of een tv die je ook als pc kunt gebruiken

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.