Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte foto’s tonen mogelijk randloze Sony Xperia-toestellen

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2017, 9:14 CategorieAndroid

Er zijn foto’s opgedoken waarop we mogelijk voor het eerst de nieuwste Sony Xperia-toestellen te zien krijgen, met een voorkantvullend scherm. Eerder kwam het gerucht al naar buiten dat het Japanse bedrijf werkt aan dergelijke smartphones; dit zijn mogelijk dus de eerste beelden.

Sony Xperia met voorkantvullend scherm – gerucht

GizChina heeft foto’s in handen waarop we mogelijk de Sony Xperia-toestellen zien met een voorkantvullend scherm. Qua design lijken deze toestellen niet helemaal meer op de huidige Xperia-modellen. Wel zien we dezelfde vierkante vormgeving, maar voor de rest gaat Sony een andere kant op. De smartphones op de foto’s hebben speakers aan de voorkant. Eén variant heeft een gematteerde achterkant, terwijl de andere een glazen versie heeft. De glazen versie heeft mogelijk een vingerafdrukscanner onder het oppervlak zitten.

De dubbele camera die te zien is is waarschijnlijk bedoeld voor het maken van dieptefoto’s. De andere smartphones heeft ook een (zichtbare) vingerafdrukscanner en een – inmiddels – meer traditionele camera-indeling. Beide Sony Xperia-modellen zouden een scherm van 5,7-inch krijgen, met een 2:1-schermverhouding en 4k-resolutie. Ook zouden deze toestellen de Qualcomm Snapdragon 845 aan boord hebben zitten en zouden ze worden geleverd met Android 8.0 Oreo. Mogelijk horen we meer over de smartphones tijdens CES of MWC.

  • Delen:
Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.