Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Allo ondersteunt binnenkort meerdere apparaten’

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2017, 9:46 CategorieApplicaties

In de code van berichtendienst Google Allo staan een aantal dingen verborgen, zoals ondersteuning voor meerdere apparaten. Nu is het zo dat je de dienst slechts op één apparaat tegelijkertijd kunt gebruiken, maar daar komt dus misschien binnenkort verandering in.

Google Allo op meerdere apparaten – gerucht

In de code van een applicatie staan vaak verwijzingen naar dingen die nog niet beschikbaar zijn en verschillende websites halen die code binnenstebuiten om te achterhalen wat we van toekomstige updates mogen verwachten. Zo heeft de redactie van 9to5Google in de bron van Google Allo zitten wroeten en eerder al ontdekt dat je elkaar straks ook via een e-mailadres kunt toevoegen, in plaats van alleen een telefoonnummer. Uit een recentere versie van de berichtendienst blijkt dat er een bredere ondersteuning kan aankomen.

Nu is het zo dat je Google Allo op één apparaat tegelijkertijd kunt gebruiken, maar er komt dus mogelijk ondersteuning aan voor meerdere devices. Wanneer de beschikbare (en benodigde) code nu wordt geactiveerd, dan gebeurt er nog niet zoveel. Voor dit soort dingen is het wel altijd handig om te onthouden dat Google (of een andere ontwikkelaar) dingen kan testen in een app zonder ze daadwerkelijk beschikbaar te maken. Google heeft zelf in elk geval nog niet naar buiten gebracht dat een dergelijke ondersteuning binnenkort zal verschijnen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.