Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google lanceert experimentele fotografieapplicaties op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2017, 10:09 CategorieApplicaties

Google heeft drie experimentele fotografieapplicaties gelanceerd. Twee daarvan kun je downloaden op iOS en twee op Android. Er is dus één exclusieve versie voor iOS beschikbaar en eentje voor Android. Selfissimo! is op allebei de platformen beschikbaar.

Drie experimentele fotografieapplicaties van Google

Google heeft vandaag drie experimentele fotografieapplicaties uitgebracht. De apps maken allemaal gebruik van andere technieken. Het is op dit moment niet duidelijk of Google deze functies los wil blijven aanbieden of dat we die straks in een complete camera-app gaan tegenkomen. Hieronder bespreken we de drie beschikbare applicaties in het kort.

Selfissimo! is de eerste app, die zowel beschikbaar is op Android als iOS. Dit is een app voor het maken van selfies in zwart-wit. De app zal je vragen te bewegen totdat je de beste pose gevonden hebt. Is dat het geval, dan maakt de app vanzelf de foto. Na afloop kun je bepalen welke foto het beste gelukt.

  • Selfissimo!

Scrubbies staat in het teken van het snel kunnen bewerken van video’s. Je hebt invloed op de snelheid en kunt zo snel grappige video’s vol actie, gekke gezichten of leuke momenten maken. Je bewerkt de video haast alsof je een dj bent, door constant heen en weer te scratchen. Deze app is exclusief voor iOS.

  • Scrubbies

Storyboard is de laatste app die Google heeft gelanceerd. Deze is alleen beschikbaar voor Android. Met deze app kun je video’s in de layout van een stripboek verwerken. De app kijkt automatisch naar een stijl en kiest daar de beste layout bij uit.

  • Storyboard

Omdat dit experimentele applicaties zijn, kan het zijn dat je vreemde dingen tegenkomt en dat de apps crashen.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.