Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gunstar Heroes is de nieuwste aanvulling op Sega Forever

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2017, 10:22 CategorieGaming

Heb je destijds twee euro uitgegeven aan de dienst Sega Forever? Dan is het nu mogelijk het actiespel Gunstar Heroes gratis te spelen op Android en iOS, zonder advertenties. Je kunt er ook altijd voor kiezen de game met advertenties en dus helemaal gratis te spelen.

Gunstar Heroes nu te spelen met Sega Forever

Sega-fans kunnen hun lol niet op met het abonnement Sega Forever. Met een kleine in-app aankoop van ongeveer twee euro is het mogelijk een groot aantal games uit de oude catalogus van speluitgever Sega te spelen, die elke twee weken wordt voorzien van een nieuwe titel. Deze keer is het de beurt aan Gunstar Heroes, een actievol spel waar schieten en rennen centraal staan. Aan de game ligt het niet: hoewel de visuele effecten misschien een beetje gedateerd zijn, bewijst de gameplay de tand des tijds te hebben overleefd.

Maar ook voor deze Sega Forever-titel geldt hetzelfde als voor de voorgaande spellen: de performance is niet optimaal. Waarom Sega er niet voor kiest de spellen uit te brengen zonder een dubbele emulator (de spellen draaien op een emulator binnen de Unity-engine), is ons nog steeds een raadsel. Dat gezegd hebbende is Gunstar Heroes nog steeds één van de beste games die ontwikkelaar Treasure heeft uitgebracht (maar als je het spel soepel wel spelen, dan zijn er inmiddels ook andere opties op andere spelcomputers en op de pc).

  • Gunstar Heroes
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.