Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

High-end HTC U11+ is nu in Nederland verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2017, 11:22 CategorieAndroid

In november werd de HTC U11+ onthuld. Het apparaat is vanaf nu te koop in de Benelux. Het is het vlaggenschip van de Taiwanese smartphonefabrikant en dat zie je meteen aan de specificaties en de prijs.

De HTC U11+

Het nieuwe HTC-toestel beschikt over een zes inch display met een beeldverhouding van 2:1. Daarmee is het een lang en tegelijk slank toestel, dat over een mooie resolutie van 2.880 bij 1.440 pixels beschikt. Het Android Oreo-apparaat draait op een Qualcomm Snapdragon 835-processor en beschikt over zes gigabyte aan werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 128 gigabyte.

HTC legt bij de U11+ verder nadruk op de camera. Het gaat om een enkele camera aan de achterkant, die over een twaalf megapixelsensor beschikt. Het gaat om een camera met ultrapixels, die extra groot zijn om in donkere omstandigheden nette plaatjes te kunnen knippen. Afgezien daarvan is er nog een frontcamera die over een acht megapixelsensor beschikt.

Afgezien van deze nette specificaties en sterke camera – die overigens een uitzonderlijk hoge score van 90 kreeg in de DxOMark Mobile test – beschikt het apparaat nog over een flinke accu. Deze heeft een capaciteit van maar liefst 3.930 mAh en kan dus makkelijk een hele dag mee. Mooi is verder nog dat het apparaat ook Edge Sense heeft, waarmee je in de zijkanten kan knijpen om bepaalde functies te lanceren.

De HTC U11+ wordt geleverd in twee kleuren: Ceramic Black en Transluscent Black. In die laatste variant kan je bij bepaalde omstandigheden interne onderdelen van de telefoon zien. De telefoon heeft een adviesprijs van 799 euro.

  • Delen:
HTC U11+
Android Oreo (8.x)
HTC U11
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.