Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei Enjoy 7S komt als Huawei PSmart naar Europa’

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2017, 15:21 CategorieAndroid

Volgens twitteraar EVLeaks komt er nog een nieuwe Huawei-telefoon naar Europa. Het gaat om de Huawei Changxiang 7S, wat zich laat vertalen als de Huawei Enjoy 7S. Dit model is de opvolger van de Enjoy 7 Plus. Het toestel is inmiddels al verkrijgbaar in China, maar komt nu waarschijnlijk ook naar Europa onder de naam Huawei PSmart.

De Huawei PSmart is een budgettelefoon dat voor minder dan 200 euro in China te koop is. Het toestel is uitgerust met een 5,65″-display met een beeldverhouding van 18:9. De resolutie van het lcd-display bedraagt 1.080 bij 2.160 pixels. De processor is een Kirin 659 ( 4x 2.36Ghz + 4x 1,7Ghz). Het toestel heeft een dubbele camera aan de achterkant van 13 en 2 megapixel. Aan de voorkant bevindt zich een camera van 8 megapixel.

Huawei PSmart verkrijgbaar in twee versies

De accu van de budgettelefoon heeft een capaciteit van 3000 mAh en het toestel draait op Android 8.0 Oreo met EMUI 8.0. De Huawei PSmart is verkrijgbaar in twee versies. Een goedkoper model met 3 GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen en een iets duurder model met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen.

Meer informatie over de Huawei PSmart is op dit moment niet bekend. Waarschijnlijk horen we meer van het bedrijf op de CES 2018 dat volgende week plaatsvindt. Eerder vandaag lekte de roadmap van Huawei uit met de plannen van het bedrijf voor 2018.

  • Delen:
Huawei Mate 10 Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.