Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei MediaPad M5 8.4 wordt opvolger van M3, in plaats van M4’

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2017, 9:39 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan wordt de Huawei MediaPad M5 8.4 de opvolger van de MediaPad M3, in plaats van de MediaPad M4. De Chinese fabrikant heeft zelf nog geen opvolger aangekondigd voor de populaire tablet voor mediaconsumptie.

Huawei MediaPad M5 opvolger MediaPad M3 – gerucht

Vorige week kwam in het nieuws dat Huawei op het moment werkt aan de Huawei MediaPad M4, als opvolger van de Huawei MediaPad M3. Maar nu lijkt het erop dat de Chinese fabrikant een cijfer gaat overslaan en rechtstreeks voor de Huawei MediaPad M5 8.4 gaat. Er zijn namelijk bluetooth-certificaten opgedoken van deze tablet, die in twee versies wordt uitgebracht (SHT-W09 en SHT-AL09). Mogelijk slaat Huawei de M4 over, maar het kan ook zijn dat het bedrijf dit model heel anders zal gaan inrichten.

De Huawei MediaPad M5 8.4 heeft, zoals het er nu naar uitziet, een scherm van 8,4-inch. Onder de motorkap treffen we de Kirin 960-processor aan, dezelfde processor als in de Huawei Mate 9. Verder moet deze tablet beschikken over bluetooth 4.2, wifi en zal één versie ook op mobiele netwerken gebruikt kunnen worden. De software die wordt meegeleverd is EMUI 8.0, uiteraard op basis van Android 8.0 Oreo. Het wachten is nu totdat Huawei zelf de tablet zal onthullen. Mogelijk tijdens CES of anders tijdens MWC 2018.

  • Delen:
Huawei MediaPad M5 8.4
Android Oreo (8.x)
Huawei MediaPad M5 10.8 + Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.