Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ingress van Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic krijgt een grote update

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2017, 10:11 CategorieGaming

Nantic, die veel spelers kennen van Pokémon Go, lanceerde eerder Ingress. En van dat augmentedrealityspel verschijnt een nieuwe versie, met de subtitel Prime. De nieuwe versie lanceert volgend jaar en verbetert nagenoeg elk onderdeel aan de ervaring.

Ingress Prime wordt volgend jaar gelanceerd

Ontwikkelaar Niantic mag dan wel een grote hit hebben gescoord met Pokémon Go, maar dit was niet de eerste hit van het bedrijf: Ingress was de eerste. Dit is ook een augmentedrealitygame, waar Pokémon Go op gebaseerd is. In plaats van gyms heb je speciale plekken die je moet overnemen om zo de invloed van jouw team te vergroten. Van dat spel verschijnt volgend jaar een nieuwe versie in de vorm van een grote update, die tevens de subtitel Prime met zich meebrengt. De geleerde lessen uit Pokémon Go worden sowieso toegepast.

Niantic is voornemens nagenoeg elk aspect van het spel te veranderen. Zo krijgen spelers een nieuwe verhaallijn, die wel wat gaat lijken op het verhaal uit het origineel. Het moet aanvoelen als een oorsprongsverhaal van een superheld, met elementen uit het bestaande verhaal dus. Daarnaast moet er ook een animeserie gaan verschijnen die het universum verder uitbreidt, maar onduidelijk is nog wanneer die serie te zien zal zijn (en waar). Verder moet Ingress Prime een nieuwe visuele stijl en compleet veranderde interface gaan krijgen.

Daar waar Pokémon aanvankelijk elementen van de eerste Ingress-versie in zich had, zullen spelers van beide games gaan merken dat Pokémon Go nu juist als katalysator gaat dienen voor Prime. Daarnaast zal Niantic ook gebruikmaken van nieuwe platformen voor augmented reality, zoals ARKit van Apple en ARCore van Google. Uiteraard zal er ook een goed werkend systeem worden geïntroduceerd die ervoor moet zorgen dat valsspelers worden aangepakt. Daar heeft Niantic veel in geïnvesteerd voor de game Pokémon Go.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.